Streamlight Survivor X – Dé opvolger

De Streamlight Survivor heeft in de afgelopen 30 jaar verschillende upgrades gehad om gebruik te maken van de laatste technologie voor de lamp. Streamlight lanceert nu de Streamlight Survivor X. Op het eerste gezicht geen grote verschillen met de huidige Low Profile, toch zijn er belangrijke veranderingen, en die overtreffen alle verwachtingen. Met geavanceerde technologie en verbeterde functies zet deze opvolger een nieuwe standaard neer.
De voordelen van de Streamlight Survivor X;

  • nu ook Stof Zone 21 EX ATEX keur
  • batterij indicator in de schakelaar aanwezig
  • IP classificatie verhoogd naar IP67 dompeldicht
  • lichtopbrengst is verhoogd met 75 lumen naar maximaal 250 lumen
  • een langere brandduur en verder bereik van de lichtbundel
  • dezelfde look and feel, wel 40 gram lichter
  • heeft een vernieuwd type Li-Ion batterij en werkt tevens met alkaline AA batterijen.
  • snelladen van de lamp is een standaard geworden

Belangrijk om te weten: Alleen de nieuwste laadhouder is geschikt voor het laden van de nieuwe Streamlight Survivor X. Wij denken graag met jullie mee, komen er vragen naar boven, schroom dan niet om te informeren naar de mogelijkheden! Onze specialisten staan voor u klaar. Neem contact op.

Ex ATEX keur Zone 0/Zone 21 voor Survivor X

De beste keus voor professionals die werkzaam zijn in explosiegevaarlijke omgevingen. De Streamlight Survivor X is voorzien van een Zone 0 en Zone 21 keur! Te weten:

ATEX/ IECEx: II 1G Ex ia IIC T3/T4 Ga; II 2D Ex ib IIIB T270°C Db

De Survivor X is een haakse zaklamp zodat het licht altijd op de juiste plek schijnt, recht voor u uit. De lamp is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die tegen een stootje kunnen. De ultieme zaklamp voor professionals die werken in gevaarlijke, explosieve omgevingen.

Professionals kiezen al meer dan 30 jaar voor de Survivor

Of u nu werkt in de petrochemie, olie- en gasindustrie of bij de brandweer, de nieuwe Streamlight Survivor X Ex ATEX is de beste keuze om de veiligheid van medewerkers te garanderen. De nieuwste versie heeft een indrukwekkende lichtopbrengst tot 250 lumen en een ver lichtbereik. De lamp is nu voorzien van een batterij indicator, deze laat zien wanneer de batterij bijna leeg is door te gaan knipperen. De Survivor blijft een duurzame keuze om in te investeren door het hoogwaardige materiaal gaat de lamp heel veel jaren mee.

Handsfree werken blijft mogelijk

De Survivor staat erom bekend dat deze aan de uitrusting van de professional bevestigd kan worden, en dat blijft ook nu het geval! De lamp is uitgerust met een stevige clip aan de achterzijde waardoor deze eenvoudig op de bepakking kan worden bevestigd. Handsfree werken is een pre!

Waarom genoegen nemen met minder wanneer u de beste kunt hebben? Kies vandaag nog voor de Streamlight Survivor X Ex ATEX en ervaar de voordelen van deze high-end zaklamp. Uw veiligheid is prioriteit.

Meer specificaties weten over de Streamlight Survivor x? Bekijk de beschikbare sheets:



preloader