Bezoek Safety Lux op Safety&Health@Work 2024 op 2 en 3 oktober

Safety&Health@Work is dé toonaangevende vakbeurs op het gebied van arbeidsveiligheid en gezondheid, met een sterke focus op beschermende kleding, kennis en opleidingen, technologie en robotica, veiligheidsmiddelen en -materialen.

Waarom u Safety Lux moet bezoeken

Bent u op zoek naar hoogwaardige producten en diensten op het gebied van arbeidsveiligheid en gezondheid? Dan mag u een bezoek aan de Safety&Health@Work vakbeurs niet missen. Op stand 2.004 verwelkomt Safety Lux u graag om u te laten kennismaken met ons uitgebreide aanbod mobiele verlichting. Van oppervlakte verlichting, tot schijnwerpers (werklampen) en handige tools om werk te vergemakkelijken.

Breed aanbod van producten en diensten

Op stand 2.004 kunt u ons vinden: Safety Lux, uw betrouwbare partner in mobiele verlichting van mooie merken als Streamlight, UnderwaterKinetics en NightSearcher. U vindt bij ons een breed aanbod van hoogwaardige producten die bijdragen aan een veilige werkomgeving. Bent u op zoek naar een verlichtingsoplossing? Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Netwerken en kennisprogramma

Naast het brede aanbod van producten en diensten door exposanten biedt Safety&Health@Work volop mogelijkheden tot netwerken. U kunt in contact komen met andere professionals uit de branche en ervaringen uitwisselen. Daarnaast is er een uitgebreid kennisprogramma waarin experts spreken over actuele thema’s en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsveiligheid en gezondheid.

Bezoek Safety Lux op stand 2.004

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken op stand 2.004 tijdens Safety&Health@Work 2024. Laat u inspireren door ons brede aanbod, maak kennis met onze experts en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan een veiligere werkomgeving voor uw medewerkers. Wij kijken uit naar uw komst!

Meld u aan via de website.



preloader