Top 4 Everyday Carry van Streamlight

De naam zegt het al, EDC, de everyday carry zaklampen zijn eenvoudig in gebruik en maken het dagelijks gebruik makkelijk. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame zaklamp, hoeft u niet verder te zoeken. Kies voor een EDC van Streamlight. Dat Streamlight goede lampen maakt voor dagelijks gebruik is bekend. Maar wat onderscheid deze producten ten opzichte van andere merken, en wat zijn de meest gekochte lampen, dat laten wij weten in deze blog.

Nummer 1: Streamlight JR. LED

De JR. LED zaklamp van Streamlight is de perfecte metgezel voor uw dagelijkse avonturen of professioneel gebruik. De JR. LED wordt bijvoorbeeld al jaren lang met veel succes gebruikt door vliegtuigmaatschappijen voor inspectie. Dit komt door het compacte formaat en indrukwekkende lichtopbrengst. Het is ideaal voor het verlichten van donkere paden tijdens wandelingen of het verlichten van donkere werkplekken. Kortom u kunt altijd op de Streamlight JR. LED rekenen.

2. Stylus Pro LED

De Streamlight Stylus Pro LED zaklamp is een slimme keuze voor professioneel of privé gebruik. Met zijn slanke ontwerp en krachtige lichtbundel is dit de perfecte zaklamp om in het donker een klein gebied te verlichten. De Stylus Pro LED is duurzaam in gebruiken, gemakkelijk mee te nemen door de bevestigingsclip hierdoor is het een veelzijdig instrument voor iedereen. Door de hoogwaardige aluminium behuizing kan de lamp tegen een stootje.

Nummer 3. Streamlight PolyTac LED

Al jaren wat deze handzame zaklamp van Streamlight met veel succes verkocht. Deze duurzame everyday carry zaklamp gaat lang mee zonder af te doen aan de prestaties. Deze kunststof zaklamp is vervaardigd uit een hoogwaardig kunststof wat ervoor zorgt dat de lamp tegen een stootje kan. De C4 LED in deze lamp is bestand tegen schokken en heeft een brandduur van wel 50.000 uur. De lamp werkt op twee AA batterijen die overal verkrijgbaar zijn. Of u nu gaat kamperen of ’s nachts werkt, op de PolyTac LED kunt u rekenen. Liever een oplaadbare variant? Kies dan voor de PolyTac X USB oplaadbaar met een oplaadbare batterij (laden buiten de lamp).

4. MicroStream LED

Naast bovenstaande lampen biedt Streamlight ook de compacte MicroStream LED penlight aan. Ondanks het kleine formaat biedt deze zaklamp een verrassend heldere lichtbundel. Ideaal zijn de bevestigingsclip en polskoord voor het eenvoudig dragen van de lamp. Door het compacte formaat is de lamp gemakkelijk op te bergen in borst- of broekzak. Liever een oplaadbare MicroStream, kies dan de USB versie.

Hoe kies ik de beste zaklamp?

Bij het maken van een keuze tussen een everyday carry zaklamp met niet-oplaadbare alkaline batterijen of een oplaadbare variant, moet u rekening houden met de intensiteit van het gebruik. Gebruikt u de lamp slecht een paar keer per jaar, dan is ons advies om te kiezen voor een zaklamp met alkaline. Dit omdat een oplaadbare zaklamp geregeld opgeladen moet worden om de kracht van de Lithium Ion batterij te behouden. Lees onze andere blog: Het kiezen van de juiste zaklamp.