Safety Lux ook weer aanwezig op Brandweerevent ‘24

Het thema van het Brandweerevent dit jaar is gericht op de veranderende brandweer. De ontdekkingsreis die vorig jaar begon, wordt voortgezet. Een dynamisch evenement waar kennis delen centraal staat! Safety Lux is verheugd te melden dat wij ook dit jaar, voor de derde keer op rij, aanwezig zijn op dit event.

Een jaarlijks evenement, voor en door de brandweer. Dit jaar draait alles om ‘De brandweer in verandering’, waarbij verder wordt gegaan op de expeditie die vorig jaar begon. Mis niets  en bezoek deze twee dagen vol inspiratie, kennisuitwisseling en ontmoetingen.

Nieuwe verlichtingsoplossingen voor de brandweer

Safety Lux zal een reeks nieuwe veiligheidsoplossingen presenteren die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke uitdagingen waarmee brandweerlieden en hulpverleners dagelijks worden geconfronteerd. De merken die wij vertegenwoordigen hebben de laatste periode veel gedaan aan ontwikkeling en hebben daarmee verschillende nieuwe lampen gelanceerd.

Een diversiteit aan onderwerpen

Hoe kan de brandweer flexibel inspelen op de huidige en toekomstige maatschappelijke behoeften? Het programma is inspirerend, educatief en interactief. Naast de plenaire sessies staan er verschillende discussiesessies gepland. Meer over recente ontwikkelingen, zoals brandbestrijdingsonderwijs, PTSS-behandeling, energietransitie, natuurbrandbeheersing, reddingsvlotoperaties, duurzame inzetbaarheid en mogelijkheden met kunstmatige intelligentie. Kortom; een scala aan uiteenlopende onderwerpen!

Leveranciers, goede doelen en meer op het plein

Ook dit jaar is het plein gevuld met diverse leveranciers, speciale eenheden en goede doelenorganisaties die allemaal wat te maken hebben met de Brandweer Nederland. Breng daar zeker een bezoek om te ontdekken wat voor ontwikkelingen er zijn gedaan in apparatuur of diensten. Breng zeker een bezoek aan onze product specialisten voor mobiele verlichting!



preloader